XXmaps.com

Map
Detailed Information
  • Place Types Airport
  • Address Carretera Panamericana Juchitan - Tehuantepec Km 264 Base Aerea Militar No. 2, Oax., Mexico
  • Coordinate 16.4388093,-95.0901833
  • Website https://www.gob.mx/asa
  • Rating 4
  • Compound Code CWQ5+GW Juchitán de Zaragoza, Oaxaca, Mexico
Photos
Commercial Cd Ixtepec Airport.
Commercial Cd Ixtepec Airport.
Commercial Cd Ixtepec Airport.
Commercial Cd Ixtepec Airport.
Commercial Cd Ixtepec Airport.
Commercial Cd Ixtepec Airport.
Commercial Cd Ixtepec Airport.
Commercial Cd Ixtepec Airport.
Commercial Cd Ixtepec Airport.
Commercial Cd Ixtepec Airport.
Reviews
Fidel De Jesus Toledo (12/16/2020)
Super
Abdel Flores Escalona (02/25/2021)
Excellent place to start a trip to a new adventure, the service is very good and you can eat something quickly if you look for it, highly recommended
Victor Manuel Valencia Lopez (02/12/2021)
YEARS AGO I WENT AND THE MEMORY I HAVE ON MY ROUTE WAS THAT THE TAXI DROPPED ME BY THE SIDE OF A ROAD AND FROM THERE I HAD TO WALK ON A TERRACERIA ROAD LOADING MY LUGGAGE APPROXIMATELY 200MTS UNTIL I FOUND THE AIRPORT AT NO EXISTING JATIJAA. HOW ONE CAN IMAGINE IT ..... I FOUND A PELON TABICON HOUSE WITH A METALLIC DOOR LIKE A GAS STATION BATHROOM AND AFTER LOOKING OUT AND ASKING THAT "WHERE THE AIRPLANES PASS" HE TOLD ME THAT THERE THEY CHECKED ONE THE TICKET. .. THERE WAS NO WAITING ROOM, IT WAS AN AUTHENTIC HOUSE AND THERE WAS A BENCH OUTSIDE UNDER THE RAY OF THE SUN AND MAKING A DEMONIAL HEAT, AT HALF HOUR HE LEFT TO TELL ME THAT THE PLANE THAT WOULD TAKE ME TO DF THEN WAS COMING GOOD ... AHH BUT FIRST THEY PASS BY PASSENGERS TO HUATULCO AND FROM THERE THEY ARE GOING .... POST GOOD, IF THAT IS THE ITINERARY THERE IS NO WAY TO SAY THAT I WAIT FOR THE NEXT ... BECAUSE WE WILL GO TO HUATULCO AND WHAT ... AND WELL, WHEN NOTIFYING ME THAT THE PLANE WAS ALREADY COMING, ABOUT 50MTS FROM WHERE I WAS, A GENTLEMAN ON HORSE PASSED HEADING TO THE TRACK, JUST TO LEAD A FEW COWS THAT WERE GRAVING ON THE SIDE OF THE TRACK ITSELF ... INCREDIBLE. ... !!! AND THAT FROM THE HIGH OF THE WEED THAT WERE, I HAD NOT SEEN THEM BUT THE RIDER SURE KNEW THAT THERE I WAS GOING TO FIND THEM ... ALREADY BEING IN HUATULCO WHERE THEY ASKED US TO GET DOWN TO THE WAITING ROOM ... THAT THERE WAS, AFTER WAITING ABOUT AN HOUR AND A HALF, THEY ANNOUNCE US THAT OUR PLANE WAS LEAVING ... SO WE ARE GOING UP ALREADY THE AIRCRAFT IS MOVING THEY SIMPATICALLY WARN US THAT WE WILL HAVE TO RETURN TO THE IXTEPEC AIRPORT TO PICK UP OTHER PASSENGERS .... "I SWEAR" THIS IS MY EXPERIENCE 27 YEARS AGO .... FASCINATING TRULY ... !!!
Armando Ambrosio (11/27/2020)
Physically beautiful, with good military security. It's not dirty. A restaurant to try dishes from the region and the employees are very friendly. There is not so much saturation so you can calmly wait for your flight.
Leobardo Cortes (12/30/2020)
Practical and very versatile .. Suitable and comfortable
Similar place
Bahia Kantenah 32, 77733 Puerto Aventuras, Q.R., Mexico
+52 984 117 0223
https://condo-bellmare-hotel-luxury-hotel.business.site/?utm_so